Da povečamo našo konkurenčno prednost, smo se odločili ponuditi tudi strokovno svetovanje na področju zavarovalništva. Tako boste na enem mestu lahko uredili več stvari hkrati.

    Povezali smo se z mednarodnim podjetjem SAFE LIFE, katerega glavni sedež v Avstriji. Podjetje pa deluje po vsej Sloveniji, kakor tudi v sedmih drugih državah. Načela podjetja SAFE LIFE so zanesljivost, korektnost in poštenost, kar cenimo in se zavezujemo, da jim bomo sledili tudi mi.

    Naša ponudba zajema vse vrste zavarovanj pri široki paleti poslovnih partnerjev. Tako bomo za Vas lahko pripravili zares najboljšo in najugodnejšo rešitev.

    Ponudba pa zajema tudi svetovanje pri najemanju kreditov, svetovanje pri trgovanju s plemenitimi kovinami, svetovanje pri borznem poslovanju in še čem.

    Ponujamo pa vam tudi Pregled Osebnih Financ. Tako bomo prišli do OPTIMALnega razmerja med Vašimi željami in Vašimi finančnimi zmožnostmi. Vse Vaše dokumente bomo uredili in zložili v registrator, tako da boste v njih vedno imeli urejen vpogled.

    Lepo vabljeni v prostore podjetja OPTIMAL R&R, kjer se lahko tudi sami prepričate o naši ponudbi.
PRODUKTNI PARTNERJI
Obrazec
* obvezno poljeCaptcha image

Hvala!

Hvala za povpraševanje

Zapri okno